+60105439787
Download Apps Fingo!
Image 1

Jom Membeli-Belah Dengan FINGO!


Platform Ecommerce No 1 Asia

Download Apps Fingo!

Selamat Datang

Peluang Bisnes Ecommerce Fenomena Terkini

Hi, saya Aridz.

+60105439787   
   sifuaridz@gmail.com

TAHNIAH! Daftar akaun Fingo PERCUMA & terima voucher RM5 di sini (klik guna phone sahaja):
page.fingo.shop/shareInvite?shareCode=9N9NA3&lang=en

(Jika tiada paparan link, sila hubungi pemilik web segera)

Klik Di Sini Untuk Login Member

Klik Utk Web Replika& Ebook Percuma

Klik Utk Join Whatsapp Group

Mulakan Bisnes Ecommerce Bagaikan Pakar

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan info mengenai social eCommerce Fingo sebagai projek terbaru kita untuk berpendapatan pasif menjana pendapatan online ini. Ianya adalah bisnes online terbaik sebagai penyumbang kepada passive income yang membolehkan kita mendapatkan pendapatan yang konsisten setiap bulan.

Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

DOWNLOAD APPS FINGO

For Android

For Apple

App

Ciri-Ciri Produk

  • Produk membeli-belah keperluan semua
  • Yuran penyertaan yang murah tidak membebankan
  • Tidak memerlukan kemahiran teknikal
  • Sesiapa saja di Asia Tenggara boleh sertai
  • Repeat sale yang mudah dan tinggi
  • Dijalan secara 100% Internet mobile
Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

Bersediakah Kita?

Isu Ekonomi Semakin Meruncing

50,000 hilang kerja
Orang muda berhutang
Statistik bankrap

Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

Jawapannya Ecommerce, Tapi...

Bukan senang nak buat ecommerce ni

Boleh pening kepala kalau nak buat sistem. Setakat kepakaran seorang dua, memang susah nak jadi. Bolehlah buat tetapi mana nak lawan dengan lazada dan shopee. Barang pula nak berpuluh-puluh ribu ada, harga mesti murah dan mampu beli.

Namun, tak perlu nak susah payah lagi. Kita tak perlu buat web ecommerce lagi kerana Fingo dah selesaikan masalah itu dan beri peluang kepada kita sebagai partner mereka melalui affiliate program. Komisyen ada yang sampai boleh mencecah RM30 ribu sebulan!

Fingo Malaysia Sasar 60 Peratus Pembekal Tempatan

KUALA LUMPUR – Fingo (Malaysia) Sdn. Bhd. (Fingo Malaysia), operator pasaran e-dagang mudah alih dalam talian yang dilancarkan pada Julai lalu menyasarkan sekurang-kurangnya 60 peratus pembekal produk daripada usahawan tempatan menjelang 2022.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Lee Chee Sing berkata, buat masa sekarang, Fingo Malaysia memasarkan lebih 4,000 produk dan kebanyakannya datang daripada China.

Sehubungan itu, menurutnya, Fingo Malaysia percaya dapat memasarkan 30,000 produk pada hujung tahun ini dan sebahagiannya daripada pembekal produk tempatan termasuk pengeluar produk-produk halal.

“Kami akan menggiatkan lagi aktiviti untuk menarik lebih ramai pembekal tempatan di samping bekerjasama dengan Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE),” katanya ketika ditemui di ibu pejabat Fingo Malaysia di sini baru-baru ini.

Fingo adalah platform pasaran e-dagang pertama seumpamanya di Malaysia yang menggabungkan model perniagaan sosial dan dibangunkan khusus untuk memperkasakan ahlinya dengan menggunakan platform pembekal kepada perniagaan kepada pengguna (S2B2C).

Menurut Chee Sing, platform yang menghubungkan rangkaian sosial utama iaitu Whatsapp, Facebook dan Instragram menjadikan Fingo berbeza dengan pesaingnya di pasaran, sekali gus meluaskan capaian perniagaan dan pengguna.

Tambahnya, Fingo Malaysia juga menyasarkan untuk membuka operasinya di beberapa lagi negara asia seperti Singapura, Thailand, Indonesia serta Filipina menjelang 2022 sekaligus membolehkan produk-produk pelbagai negara dipasarkan bersama.

Katanya, setakat ini, Finggo mempunyai 280,000 pelanggan aktif dan pihaknya yakin jumlah pelanggan akan terus bertambah sehingga 500,000 menjelang hujung tahun ini.

“Apabila berjaya memasuki pasaran negara-negara asia yang lain, sudah pasti akan berlaku peningkatan pelanggan dan kita mahukan sekurang-kurangnya terdapat 5 juta pelanggan aktif menjelang 2022,” katanya.

Making e-commerce social

E-COMMERCE has made quite a mark in the retail scene. As brick-and-mortar businesses face the challenge of slower sales and the need to adapt, the fast growing digital retail segment, it seems, is also faced with increasing competition as e-commerce evolves.

Newly launched e-commerce operator Fingo says there is a new business model in town and this is expected to eventually catch on with merchants and consumers.

Its chief executive officer Dong Fang says that Fingo is a social e-commerce platform, a concept made popular in China thanks to companies such as Nasdaq-listed Yunji and Beidian. These social-based e-commerce platforms operate on the new retail management model known as the S2B2C (supply-to-business-to-customer) model.

Like Yunji, Fingo is a membership-based e-commerce platform. Through the platform, merchants are able to reach out to an ever growing network of consumers, which enables them to gather data and feedback that would give them a better idea of what customers are looking for, says Dong. Consumers or members, on the other hand, are encouraged to grow the network by sharing product links and related content with new users. They assist in the buying and selling of products and are then rewarded with points and coupons when others use their referral links.

Dong explains that this model combines social media and e-commerce elements. While it is an e-commerce platform, it uses the group-sharing and marketing model to market products and merchants on the site.

Fingo works with established names in the consumer products industry from China as well as emerging local brands.

Dong says there is an untapped potential in South-East Asia for this new model and he is confident that it can compete with established e-commerce players as it addresses a new segment of consumers who are essentially social media savvy and are more drawn to the opinion of trend setters.

He has a clear ambition: to be the dominant e-commerce and marketing platform for SMEs in the region.

Read more at https://www.thestar.com.my/business/smebiz/2019/09/30/making-e-commerce-social#Q7was87q6moc6Yo3.99

App

8 Sebab kita mesti bersama-sama dengan FINGO

  • Peluang perniagaan passive income yang mudah dan ringkas.
  • Memberikan pendapatan tambahan pasif di kala ekonomi tidak menentu.
  • Menyediakan peluang pekerjaan dari rumah dengan Internet dan smartphone.
  • Mengelakkan dan membantu situasi kesukaran ekonomi kepada rakyat Malaysia dan Asia Tenggara.
  • Menyelesaikan masalah tekanan harga barang yang menaik dengan inflasi tinggi.
  • Tidak perlu modal besar berbanding dengan perniagaan kovensional yang kos mahal.
  • Membasmi pengangguran di kalangan muda mudi walaupun lepasan universiti.
  • Mengelakkan rakyat Malaysia daripada memilih jalan salah seperti mencuri, merompak dan rasuah.

Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

Pengasas

CEO Fingo

Fingo diketuai oleh bekas eksekutif teratas Alibaba untuk mewujudkan pelaburan modal utama yang sah untuk pelaburan e-Commerce platform dengan menggunakan pengedaran sumber komuniti. Fingo menyediakan barangan berkualiti tinggi dari pasaraya perdana dan kedai di luar negara Taobao. Fingo adalah paling menarik denga kos bergabung sebagai usahawan (entrepreneur) di antara ahli dan mencapai peluang keusahawanan bersama Fingo.

Pendapatan

Income 5 angka

Ini screenshot yang saya ambil ketika mengunjungi HQ Fingo di KL Jumaat 4 minggu lepas. Beliau menyertai Fingo semasa pre launch iaitu 4 bulan lepas. Jika pendapatan terkumpul RM115 ribu di bahagikan kepada empat bulan, ini bermaksud hampir RM30 ribu sebulan. Pendapatan ini semakin meningkat dengan sambutan semakin hangat oleh pengguna Internet di Asia Tenggara. Sudah pasti, ianya sesuatu yang menarik untuk kita turut mencuba!

Pembayaran

Bukti pembayaran

Komisyen akan dibayar melalui akaun bank yang diberikan di dalam akaun aplikasi Fingo. Pembayaran adalah mengikut arahan yang diberikan oleh ahli dan ianya akan diproses pada setiap hari selasa. Komisyen akan di terima dalam masa satu atau dua hari selepas hari Selasa (Rabu atau Khamis) mengikut bank. Bank mengenakan yuran transaksi sebanyak 1% untuk setiap pembayaran komisyen.

App

Testimoni & Pesanan Pihak Penaja Web Percuma

  • Saya Hafiz dari Pulau Pinang.


    Alhamdulillah, Syukur kepada Allah S.W.T kerana diketemukan rezeki "LOMBONG EMAS" di dalam platform social e-commerce FINGO. Memang tidak disangka, platform ecommerce ini mampu memberi senyuman kepada saya dan orang sekeliling saya.
    Misi kearah BEBAS KEWANGAN kini bukan lagi angan-angan. Semua orang mampu mencapainya dengan mudah. Dengan ILMU, TEKNIK dan TINDAKAN akan mengubah kehidupan anda 360 darjah.Jika anda ingin BEBAS KEWANGAN, lakukan apa yang patut anda lakukan sekarang di dalam FINGO.
    Semoga anda semua berjaya menjadi sebahagian warga MALAYSIA YANG BERSTATUS BERPENDAPATAN TINGGI DALAM DUNIA E-COMMERCE.
    Sifu Kapten Hafiz, Pulau Pinang.



  • Saya Aridz daripada Selangor.


    Saya sudah lama ingin memiliki satu bisnes ecommerce di online. Namun, bukan senang untuk kita memulakan bisnes ecommerce kerana memerlukan produk dan juga tumpuan yang tinggi di dalam menghasilkan satu portal ecommerce terbaik.
    Kini, kita bernasib baik kerana kita telah menemui Fingo. Bayangkan dengan modal yang amat rendah, kita boleh memiliki pasaraya online yang amat kompetitif di rantau Asia Tenggara.
    Sebagai seorang online marketer, sudah pasti kita tidak akan lepaskan peluang yang hadir bersama Fingo!
    Sifu Aridz, Selangor.



  • Saya Slay daripada Sabah.


    Alhamdulillah syukur sangat saya dipilih untuk mengenali Apps Fingo ni. Bila diperkenalkan Apps ini, saya kaji tak lama terus upgrade kepada PS. Ini adalah bisnes yang sangat mudah untuk dijalankan. Apps ni sangat sesuai dengan saya yang suka buat keja dari rumah, tekan-tekan hanphone je pun boleh buat duit!
    Tiada tekanan untuk pembelian ulangan atau lebih dikenali sebagai maintain menjadikan bisnes ini sangat hebat. Modal yang sangat rendah, komisyen yang sangat tinggi, hanya pada masa yang singkat anda mampu menjana pendapatan yang sangat lumayan, tentunya hasil itu datang setelah anda buat kerja. Semudah itu untuk menjana pendapatan di Apps Fingo ini.
    Akhir kata saya sangat-sangat sarankan anda untuk jadikan apps ini sebagai sumber pendapatan sampingan anda. Alangkah baiknya jika anda yang ajak rakan anda daripada anda diajak lagi oleh rakan itu selepas ini. Bertindak pantas kerana teknologi tidak pernah menunggu anda. Semoga maju jaya!
    Sifu Sulaiman Ismail, Sabah.



  • Saya Andrew daripada Kuala Lumpur.


    Terima kasih kepada pendapatan Fingo, kini tidak lagi bimbang dengan komitmen bulanan saya, Fingo merangkumi segala-galanya untuk saya.
    Yang terbaik dalam fingo adalah masa yang fleksibel. Satu hari satu jam pada waktu malam saya selepas bekerja. Pendapatan fingo saya adalah seratus pendapatan sehari bermakna seratus pendapatan untuk satu jam.
    Inilah pekerjaan sambilan terbaik sepanjang masa dalam hidup saya!
    Sifu Adrew, Kuala Lumpur.
Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

DAPATKAN WEB & EBOOK PERCUMA

App

Sila isi borang di bawah dengan maklumat yang tepat. Terima kasih.

*huruf kecil satu perkataan sahaja.Pastikan ianya mudah dieja dan diingati.


Anda sudah menjadi Free Shopper Fingo?

Contoh : web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=CODE-INVITER-ANDA&lang=en (tanpa https://) jika ada

Selepas isi borang, periksa email anda dan anda boleh terus menggunakan link affiliate replika anda : malaysiafingo.com/username .

Penafian: Pendapatan individu berdasarkan kepada usahanya. Setiap orang mungkin memperolehi pendapatan yang berbeza.