+60195751570
Download Apps Fingo!
Image 1

Jom Jana Income Dengan FINGO!


Platform Ecommerce No 1 Asia

Download Apps Fingo!

Selamat Datang

Peluang Bisnes Ecommerce Fenomena Terkini

Hi, saya Rizal.

+60195751570   
   rnsstrategi@gmail.com

TAHNIAH! Daftar akaun Fingo PERCUMA & terima voucher RM5 di sini (klik guna phone sahaja):
web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=YZ8QAH&lang=en

(Jika tiada paparan link, sila hubungi pemilik web segera)

Klik Di Sini Untuk Login Member

Klik Utk Web Replika& Ebook Percuma

Klik Utk Join Whatsapp Group

Mulakan Bisnes Ecommerce Bagaikan Pakar

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan info mengenai social eCommerce Fingo sebagai projek terbaru kita untuk berpendapatan pasif menjana pendapatan online ini. Ianya adalah bisnes online terbaik sebagai penyumbang kepada passive income yang membolehkan kita mendapatkan pendapatan yang konsisten setiap bulan.

Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

DOWNLOAD APPS FINGO

For Android

For Apple

App

Ciri-Ciri Produk

  • Produk membeli-belah keperluan semua
  • Yuran penyertaan yang murah tidak membebankan
  • Tidak memerlukan kemahiran teknikal
  • Sesiapa saja di Asia Tenggara boleh sertai
  • Repeat sale yang mudah dan tinggi
  • Dijalan secara 100% Internet mobile
Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

Bersediakah Kita?

Isu Ekonomi Semakin Meruncing

50,000 hilang kerja
Orang muda berhutang
Statistik bankrap

Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

Jawapannya Ecommerce, Tapi...

Bukan senang nak buat ecommerce ni

Boleh pening kepala kalau nak buat sistem. Setakat kepakaran seorang dua, memang susah nak jadi. Bolehlah buat tetapi mana nak lawan dengan lazada dan shopee. Barang pula nak berpuluh-puluh ribu ada, harga mesti murah dan mampu beli.

Namun, tak perlu nak susah payah lagi. Kita tak perlu buat web ecommerce lagi kerana Fingo dah selesaikan masalah itu dan beri peluang kepada kita sebagai partner mereka melalui affiliate program. Komisyen ada yang sampai boleh mencecah RM30 ribu sebulan!

App

8 Sebab kita mesti bersama-sama dengan FINGO

  • Peluang perniagaan passive income yang mudah dan ringkas.
  • Memberikan pendapatan tambahan pasif di kala ekonomi tidak menentu.
  • Menyediakan peluang pekerjaan dari rumah dengan Internet dan smartphone.
  • Mengelakkan dan membantu situasi kesukaran ekonomi kepada rakyat Malaysia dan Asia Tenggara.
  • Menyelesaikan masalah tekanan harga barang yang menaik dengan inflasi tinggi.
  • Tidak perlu modal besar berbanding dengan perniagaan kovensional yang kos mahal.
  • Membasmi pengangguran di kalangan muda mudi walaupun lepasan universiti.
  • Mengelakkan rakyat Malaysia daripada memilih jalan salah seperti mencuri, merompak dan rasuah.

Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

Pengasas

CEO Fingo

Fingo diketuai oleh bekas eksekutif teratas Alibaba untuk mewujudkan pelaburan modal utama yang sah untuk pelaburan e-Commerce platform dengan menggunakan pengedaran sumber komuniti. Fingo menyediakan barangan berkualiti tinggi dari pasaraya perdana dan kedai di luar negara Taobao. Fingo adalah paling menarik denga kos bergabung sebagai usahawan (entrepreneur) di antara ahli dan mencapai peluang keusahawanan bersama Fingo.

Pendapatan

Income 5 angka

Ini screenshot yang saya ambil ketika mengunjungi HQ Fingo di KL Jumaat 4 minggu lepas. Beliau menyertai Fingo semasa pre launch iaitu 4 bulan lepas. Jika pendapatan terkumpul RM115 ribu di bahagikan kepada empat bulan, ini bermaksud hampir RM30 ribu sebulan. Pendapatan ini semakin meningkat dengan sambutan semakin hangat oleh pengguna Internet di Asia Tenggara. Sudah pasti, ianya sesuatu yang menarik untuk kita turut mencuba!

Pembayaran

Bukti pembayaran

Komisyen akan dibayar melalui akaun bank yang diberikan di dalam akaun aplikasi Fingo. Pembayaran adalah mengikut arahan yang diberikan oleh ahli dan ianya akan diproses pada setiap hari selasa. Komisyen akan di terima dalam masa satu atau dua hari selepas hari Selasa (Rabu atau Khamis) mengikut bank. Bank mengenakan yuran transaksi sebanyak 1% untuk setiap pembayaran komisyen.

App

Testimoni & Pesanan Pihak Penaja Web Percuma

  • Saya Hafiz dari Pulau Pinang.


    Alhamdulillah, Syukur kepada Allah S.W.T kerana diketemukan rezeki "LOMBONG EMAS" di dalam platform social e-commerce FINGO. Memang tidak disangka, platform ecommerce ini mampu memberi senyuman kepada saya dan orang sekeliling saya.
    Misi kearah BEBAS KEWANGAN kini bukan lagi angan-angan. Semua orang mampu mencapainya dengan mudah. Dengan ILMU, TEKNIK dan TINDAKAN akan mengubah kehidupan anda 360 darjah.Jika anda ingin BEBAS KEWANGAN, lakukan apa yang patut anda lakukan sekarang di dalam FINGO.
    Semoga anda semua berjaya menjadi sebahagian warga MALAYSIA YANG BERSTATUS BERPENDAPATAN TINGGI DALAM DUNIA E-COMMERCE.
    Sifu Kapten Hafiz, Pulau Pinang.



  • Saya Aridz daripada Selangor.


    Saya sudah lama ingin memiliki satu bisnes ecommerce di online. Namun, bukan senang untuk kita memulakan bisnes ecommerce kerana memerlukan produk dan juga tumpuan yang tinggi di dalam menghasilkan satu portal ecommerce terbaik.
    Kini, kita bernasib baik kerana kita telah menemui Fingo. Bayangkan dengan modal yang amat rendah, kita boleh memiliki pasaraya online yang amat kompetitif di rantau Asia Tenggara.
    Sebagai seorang online marketer, sudah pasti kita tidak akan lepaskan peluang yang hadir bersama Fingo!
    Sifu Aridz, Selangor.



  • Saya Slay daripada Sabah.


    Alhamdulillah syukur sangat saya dipilih untuk mengenali Apps Fingo ni. Bila diperkenalkan Apps ini, saya kaji tak lama terus upgrade kepada PS. Ini adalah bisnes yang sangat mudah untuk dijalankan. Apps ni sangat sesuai dengan saya yang suka buat keja dari rumah, tekan-tekan hanphone je pun boleh buat duit!
    Tiada tekanan untuk pembelian ulangan atau lebih dikenali sebagai maintain menjadikan bisnes ini sangat hebat. Modal yang sangat rendah, komisyen yang sangat tinggi, hanya pada masa yang singkat anda mampu menjana pendapatan yang sangat lumayan, tentunya hasil itu datang setelah anda buat kerja. Semudah itu untuk menjana pendapatan di Apps Fingo ini.
    Akhir kata saya sangat-sangat sarankan anda untuk jadikan apps ini sebagai sumber pendapatan sampingan anda. Alangkah baiknya jika anda yang ajak rakan anda daripada anda diajak lagi oleh rakan itu selepas ini. Bertindak pantas kerana teknologi tidak pernah menunggu anda. Semoga maju jaya!
    Sifu Sulaiman Ismail, Sabah.



  • Saya Andrew daripada Kuala Lumpur.


    Terima kasih kepada pendapatan Fingo, kini tidak lagi bimbang dengan komitmen bulanan saya, Fingo merangkumi segala-galanya untuk saya.
    Yang terbaik dalam fingo adalah masa yang fleksibel. Satu hari satu jam pada waktu malam saya selepas bekerja. Pendapatan fingo saya adalah seratus pendapatan sehari bermakna seratus pendapatan untuk satu jam.
    Inilah pekerjaan sambilan terbaik sepanjang masa dalam hidup saya!
    Sifu Adrew, Kuala Lumpur.
Dapatkan WEB & EBOOK Percuma!

DAPATKAN WEB & EBOOK PERCUMA

App

Sila isi borang di bawah dengan maklumat yang tepat. Terima kasih.

*huruf kecil satu perkataan sahaja.Pastikan ianya mudah dieja dan diingati.


Anda sudah menjadi Free Shopper Fingo?

Contoh : web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=CODE-INVITER-ANDA&lang=en (tanpa https://) jika ada

Selepas isi borang, periksa email anda dan anda boleh terus menggunakan link affiliate replika anda : malaysiafingo.com/username .